Takbox - Massor med takbox

Kul om Takbox

Roligt om takbox

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om takbox och en takbox kan göra så att man får med det där extra spelet eller luftmadrassen som skapar en lyckas semester. Här på sidan kommer du få se rolioga bilder och läsa intressanta texter om takboxar, kanontställ, cykelhållare och annat som man kan ha på biltaket.

Du får gärna tipsa om mer lustig gällande takboxar som kan vara intressant att placera här.

Låsbar takbox

Låsbar takboxGenom att skaffa en låsbar takbox kan du få behålla dina skidor, kläder eller mat som du fraktar i takboxen. Tänk på att låsa takboxen även under färd.

Cykelhållare på taket

Lustigt om skidboxI en takbox får det inte plats monterade cyklar utan då är det bättre att skaffa en cykelhållare. Om du inte är rätt om bilen behöver du förståss inte heller en cykelhållare.

Takboxen som tält

Takboxen som tältDet finns takboxar som är anpassade att sova i även om det kan vara lite svårt att komma upp i dem. Fördelen jämfört med tält är att te kommer in färre smådjur som lever på marken.

Takbox för minibilen

Takbox för minibilenNär man har en lite bil kan det ofta vara bra att ha tillgång till en takbox sam man kan packa i både saker och människor. Tänk på att maxlasten på taket för en lite bil ofta är lägre så packa bara lätta saker på taket.

Stora takboxar

Stora takboxarEn takbox kan vara så lång att det går att sova i takboxen men det gäller att det finns tillräckligt med höjd.

På riktiga sportbilar passar det bäst mest slimmade takboxar som har bra aerodynamik och extremt lågt luftmotstånd.

Dock så får man inte ligga i takboxen under färd.

Praktiska takboxar finns hos


Mer information om takboxar

Innan du köper en takbox bör du läsa på en del om takboxar. Nedan hittar du den viktigaste informationen om takboxar.


Meny - Takbox
Till förstasidan på www.takbox.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Bäst takboxTesta takboxThule takboxNyheter